TESTATI-VA PERFORMANTA IN FIXAREA OBIECTIVELOR

1
capacitatea in fixarea obiectivelor; cariera de succes; depasirea obstacolelor in cariera

 

In orice afacere de succes, ca si in orice cariera de succes, scopurile si obiectivele clare sunt esentiale. Acest lucru se verifica si in construirea unei cariere. Daca nu va alocati suficient timp pentru a va fixa cu exactitate tintele pe care doriti sa le atingeti, atunci veti fi mereu pusi in situatia de a indeplini obiectivele altor persoane, sau va veti construi o cariera pe care nu v-o doriti. Si in cele din urma veti avea sentimentul ca undeva pe drum ati facut o alegere gresita si aceasta va va demotiva.

Daca fixarea obiectivelor este atat de importanta, atunci de ce atat de putine persoane isi acorda timpul pentru a defini exact ceea ce isi doresc? O cauza principala este lipsa de cunostinte despre cum se fixeaza corect un obiectiv si totodata lipsa intelegerii importantei imense a stabilirii obiectivelor clare. Cei care stiu cu adevarat ce isi doresc deseori intrec in performante celelalte persoane.

Pentru a va autoevalua capacitatea de fixare a obiectivelor potrivite si zonele pe care ar trebui sa le luati in considerare pentru a va dezvolta si consolida aceasta abilitate, va invitam sa parcurgeti chestionarul de mai jos.

Loading

 

error: Content is protected !!
Register New Account
Reset Password
Shopping cart