TESTATI-VA NIVELUL DE PRODUCTIVITATE

1

Productivitatea este o masura a modului in care duceti la indeplinire lucrarile si nu reflecta cat de ocupat(a) sunteti. Deci este mult mai bine sa invatati cum sa lucrati inteligent si cum sa folositi metode de a realiza mai mult intr-un timp optim, cu resursele potrivite; astfel, va creste productivitatea si veti gasiti timp suplimentar pentru a-l aloca altor aspecte ale vietii dumneavoastra.

Atunci cand avem mai multe lucruri de indeplinit majoritatea dintre noi isi prelungesc programul de lucru, isi decaleaza termenele de finalizare si lucreaza concomitent la mai multe sarcini. Desi aceste strategii ajuta pe termen scurt, nu sunt sustenabile pe termen lung. Odata utilizate, aceste abordari devin rapid un mod de viata, conducand la un nivel ridicat de stres si la o productivitate scazuta.

Pentru a va autoevalua nivelul de productivitate pe care il atingeti in activitatea curenta si a zonelor la care ar fi necesar sa lucrati in optimizarea activitatii si in utilizarea resurselor, va invitam sa parcurgeti chestionarul de mai jos. Acesta va ajuta sa intelegeti cat de productiv(a) sunteti. Iar explicatiile din continuarea testului va vor ajuta sa identificati strategiile pe care le puteti folosi pentru a va mari nivelul de productivitate – cum puteti realiza mai mult in mai putin timp si, implicit, cu mai putin stres.

 
Loading

Register New Account
Shopping cart