INCURAJAREA CREATIVITATII ECHIPEI – principii si practici de sporire a creativitatii

0
creativitate, creativitatii, echipa, avantajele, avantaj, punctele, punctelor, puncte, forte, cunoastem, cunoaserea, dezvoltarea, abilitati, strenghtsfinder, testul,abilitatile, angajatului, angajatilor, trasaturi, persoana, personale, caracter, metoda, metodologie, metodologiei, identificarea, gestionarea, descoperirea, competitiv, competitive, practici, incurajarea, creativ, creative

Traim intr-un mediu de afaceri global care se axeaza pe contributia echipelor la generarea de profit, castigarea cotei de piata, deservirea clientilor, crearea si consolidarea avantajului competitiv si a altor elemente care creeaza succesul unei organizatii. Echipele furnizeaza liantul social in cadrul companiilor, coreland resursele umane, procesele si tehnologiile pentru realizarea produselor sau serviciilor. Companiile nu pot functiona fara echipe, de aceea este esential ca echipele sa fie proiectate astfel incat sa existe corelatii intre acestea si cultura organizationala a companiilor din care fac parte.

Creativitatea organizationala trebuie mentinuta la 3 niveluri: cultura organizationala, creativitatea individuala si dinamica echipei. Indiferent daca sunteti o persoana introvertita sau extrovertita, apartenenta la o echipa va creste creativitatea proprie, insa doar daca exista potrivire intre toti membrii echipei si  productivitatea acesteia este pe un trend ascendent.

PRINCIPII SI PRACTICI PENTRU INCURAJAREA CREATIVITATII IN ECHIPA

Conținut rezervat membrilor

Vă rugam să vă logați pentru a accesa articolul!

Register New Account
Reset Password
Shopping cart