CELE 10 TIPURI DE INOVATIE DOBLIN – identificarea de noi oportunitati de inovare

0
inovare, inovarea, concept, conceputlui, abordare, abordarea, implementare, implementarea, modelului, creativitate, creativitatii, echipa, avantajele, avantaj, punctele, punctelor, puncte, forte, cunoastem, cunoaserea, dezvoltarea, abilitati, strenghtsfinder, testul,abilitatile, angajatului, angajatilor, trasaturi, persoana, personale, caracter, metoda, metodologie, metodologiei, identificarea, gestionarea, descoperirea, competitiv, competitive, practici, incurajarea, creativ, creative, doblin, originea, origine, descriere

Pe masura ce schimbarea este tot mai necesara in mediul actual de afaceri, inovatia este vitala pentru companii. Insa exista multi manageri care cred inca in faptul ca inovatia se refera doar la produse si tehnologii noi. Crearea de noi produse reprezinta doar unul dintre modurile de a inova, o cale care prin caracteristicile acestora furnizeaza cel mai redus profit si avantajul competitiv cel mai scazut.

Practica companiilor a dovedit ca procesele de inovare nu esueaza de obicei din cauza lipsei de creativitate, ci de cele mai multe ori din cauza lipsei disciplinei. Calea cea mai sigura catre esec in inovare este concentrarea organizatiei exclusiv pe produse. De aceea, companiile inovatoare de succes utilizeaza mai multe tipuri de a inova si analizeaza tiparele de inovare caracteristice industriei in care activeaza. Daca procesul de inovare este defalcat si analizat, se pot trage invataminte asupra motivelor pentru care majoritatea organizatiilor esueaza si doar unele reusesc in aceasta directie. Construind procesul de inovare in mod sistematic, sansele de succes pot creste exponential.

Conținut accesibil doar conturilor plătite:


PREMIUM ANUAL

SMART CEO

100 lei / luna 400 lei / luna
Înțelegerea Pieței Rezultate Rapide

Register New Account
Reset Password
Shopping cart