TESTATI-VA ABILITATILE IN DEZVOLTAREA ANGAJATILOR

2

Pe masura ce natura activitatii si a organizatiei se modifica apare necesitatea ca angajatii sa dezvolte noi abilitati. Adesea companiile limiteaza trainingul si dezvoltarea la nivelul angajatilor noi sau al celor ce isi schimba functia / rolul in companie. Aceasta abordare nu este cea mai buna intrucat instruirea continua ajuta angajatii sa se adapteze schimbarilor ce survin in cerintele postului.

De asemenea, se creaza un colectiv de persoane calificate, gata sa isi asume noi roluri si responsabilitati in functie de nevoile organizatiei. Astfel, se dezvolta o echipa mult mai eficienta, eficace, productiva si motivata, care va asigura atingerea obiectivelor companiei si imbunatatirea pozitiei competitive a acesteia.

In managementul unei echipe nivelul de performanta al acesteia depinde de cat de bine va instruiti, dezvoltati si stimulati angajatii. Pentru autoevaluarea abilitatilor curente in dezvoltarea angajatilor dumneavoastra si identificarea zonelor pe care ar trebui sa le imbunatatiti pentru ca aplicarea acestor abilitati sa aiba un impact pozitiv in cresterea performantei echipei, va invitam sa parcurgeti chestionarul de mai jos:

Loading

Register New Account
Shopping cart