METODA FISELOR CRAWFORD – facilitarea generarii ideilor

0
ideile, dezvoltarii, dezvoltarea, beneficii, beneficiile, metda, metodei, afacere, afacerii, angajat, angajatii, problemelor, probleme, solutii

Ideile reprezinta motoarele de dezvoltare a oricarei afaceri si cu certitudine exista numeroase idei bune latente in interiorul oricarei organizatii. Angajatii acestora au cu siguranta propriile idei de imbunatatire in diversele zone care definesc activitatea companiei din care fac parte. Aceste idei se pot referi la noi produse sau servicii, controlul costurilor sau cresterea eficientei. Indiferent care este natura acestor idei si aria lor de acoperire, este responsabilitatea managerilor sa asigure angajatilor un mediu deschis, care sa sustina si sa incurajeze prezentarea ideilor.

La crearea unui astfel de mediu poate contribui Metoda Crawford, care va ajuta sa captati ideile de la grupuri largi de angajati, evitand dezorganizarea care poate aparea in cazul intalnirilor cu participanti numerosi. Aceste intalniri se caracterizeaza de obicei prin dominarea conversatiilor de catre un numar mic de persoane, iar ideile celorlalti participanti pot fi pierdute. Prin Metoda Crawford, veti da fiecarui participant sansa de a se face auzit, utilizand un sistem care incurajeaza implicarea tuturor.

Conținut rezervat conturilor plătite!


PREMIUM TRIMESTRIAL

PREMIUM ANUAL

SMART CEO

150 lei / luna 100 lei / luna 400 lei / luna
Nivelul Următor Înțelegerea Pieței Rezultate Rapide

Register New Account
Reset Password
Shopping cart