TESTATI-VA CAPACITATEA DE A OFERI FEEDBACK

1
calitatea feedback-ului; stimularea performantei;atributiile managerului

Este demonstrat practic faptul ca cele mai eficiente si productive echipe sunt cele in care exista o comunicare eficienta, implicit feedback. Orice angajat isi doreste sa stie in cel fel este perceputa activitatea sa profesionala de catre superiori, colegi sau colaboratori. De multe ori, feedback-ul ne da multora dintre noi cel mai puternic impuls in stimularea performantei si in a ne implica mai mult in activitatile aferente postului, fiind totodata o modalitate usoara de a ne motiva echipa.

Una din cele mai importante sarcini ale managerului este de a da feedback, intrucat atunci cand va exprimati opinia asupra comportamentului angajatilor contribuiti la eliminarea conduitelor necorespunzatoare si la dezvoltarea atitudinilor pozitive. In continuare va invitam la completarea unui scurt chestionar pentru a va ajuta sa stabiliti care este calitatea feedback-ului pe care il oferiti interlocutorilor – angajati si nu numai. Ulterior vom evidentia instrumente si resurse concrete pe care le puteti folosi in dezvoltarea acestei abilitati.

Pentru autoevaluarea abilitatii de a oferi feedback de calitate si elementelor de care ar trebui sa tineti cont pentru a imbunatatirea acestuia, va invitam sa parcurgeti chestionarul de mai jos.

Loading

Register New Account
Shopping cart