Cauta

WOLKENDORF BIO HOTEL SPA & CONFERENCE S.R.L. - CUI: 42260391

, str. Valea Hele?teului F.N.

Vulcan,
Brasov

Infiintat:

2020
Domeniul Turism si alimentatie publica
Hoteluri
Cifra de afaceri (2021)
1 508 mii EUR
Numar angajati (2021)
43 persoane

Compania WOLKENDORF BIO HOTEL SPA & CONFERENCE S.R.L. iși desfășoară activitatea in domeniul Turism si alimentatie publica, Hoteluri, avand un istoric de aproximativ 3 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 43 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de 13.6% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, WOLKENDORF BIO HOTEL SPA & CONFERENCE S.R.L. manifesta o apetenta de indatorare crescuta, avand un grad de indatorare de 70.8%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor superioara mediei industriei de apartenenta.

WOLKENDORF BIO HOTEL SPA & CONFERENCE S.R.L. figureaza in baza noastra de date cu 1 website(s) si 2 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una superioara. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart