Se acceseaza informatia dorita. Va rugam asteptati!
VirtualBoard - Data and expert knowledge for top management

TESTATI-VA NIVELUL DE CREATIVITATE

nivelul de creativitate; creativitatea in afaceri; potentialul creativ


Creativitatea in afaceri se refera la capacitatea de a gasi solutii noi si inovative la diferite probleme, privind lucrurile dintr-o noua perspectiva. Acest test va ajuta sa va evaluati nivelul de creativitate actual si recomanda instrumente si tehnici de imbunatatire a acestuia in raport cu rezultatele evaluarii.

Ideea de creativitate este asociata de cele mai multe ori cu talentul artistic si domeniile in care se manifesta acesta. Insa creativitatea trebuie sa existe si in domeniul afacerilor, indiferent de tipul acestora, contribuind la gasirea de solutii originale si inovative pentru problemele specifice si la identificarea oportunitatilor pentru imbunatatirea activitatii companiei.

Fiecare persoana poate fi creativa, atat timp cat dispune de abilitatile necesare si de instrumentele adecvate. Este posibil sa fiti creativi dar sa nu fi avut ocazia pana acum sa va descoperiti aceasta latura sau sa impartasiti si celorlalti colegi din echipa ideile creative. Pentru autoevaluarea nivelului actual de creativitate in afaceri si identificarea modalitatilor prin care sa va valorificati cat mai bine potentialul creativ pe care il detineti, va invitam sa parcurgeti chestionarul de mai jos.


 
Loading

CONTACT

Va rugam sa ne trimiteti mesajul dumneavoastra si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Se trimit datele

©2021 VirtualBoard - Data and expert knowledge for top management & business owners

Introduceti datele dumneavoastra de logare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account