Termeni si Conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului VirtualBoard (www.virtualboard.ro)

PRECIZARI CADRU SI DEFINȚII

Pentru o mai buna claritate a Termenilor si a Conditiilor: “Site” inseamna in continuare site-ul de internet www.virtualboard.ro/ “Administrator”– persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului, “Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si / sau orice modul sau componenta a acestuia; “Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciul.

Site-ul VirtualBoard (www.virtualboard.ro) apartine BUSINESS MANAGEMENT TECHNOLOGIES SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/12733/2003.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in prezentul document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Prin inscrierea pe site acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile parcurse, devenind Parte a acestui Acord. Obtineti astfel dreptul de utilizare temporara a unui cont de utilizator online deschis pe www.virtualboard.ro dupa înregistrarea gratuită sau confirmarea plății.

Daca NU sunteti de acord cu Termenii si Conditiile mentionate in prezentul document, refuzati sa deveniti parte a acestui Acord. In acest caz, alegeti sa NU utilizati serviciile online disponibile pe www.virtualboard.ro.

Administratorul site-ului VirtualBoard (www.virtualboard.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment

INFORMATII PERSONALE SI CONFIDENTIALITATE

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. pentru intocmirea Facturii proforme, Facturii finale, deschiderea contului de membru si/sau completarea Certificatului de absolvire au caracter confidential si sunt utilizate cu respectarea Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile VirtualBoard si nici nu vor fi stocate de catre de VirtualBoard sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia cu nevoile dumneavoastra (Cumparaator) inainte de a face achizitia. Raporturile comerciale dintre cumparator si VirtualBoard (www.virtualboard.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site prin platforma www.virtualboard.ro inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorul mentionat mai sus atrage obligatia acestuia de a inceta de indata accesarea Site-ului.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a Termenilor si Conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

CONTINUTUL SITE-ULUI IN GENERAL

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori / emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia. Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: vanzari [ at ] virtualboard.ro sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective. Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut. Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiintarea contului Utilizatorului pe Site pe platforma www.virtualboard.ro, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

Restrictii

Continutul Site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si apartin proprietarilor lor. Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, puteti accesa si utiliza informatiile si materialele in cadrul Site-ului pentru uz personal. Dvs. nu puteti schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor sau pe alte site-uri. Dvs. trebuie sa obtineti permisiunea scrisa de la Adminstratorul Site-ului sau de orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala pe Site-ul noastre inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material disponibil pe VirtualBoard. Prin utilizarea Site-ului, sunteti de acord sa respectati toate notificarile privind drepturile de autor sau alte restrictii postate. Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de conținutul siteului.

Link-uri

Acesti termeni de utilizare se aplica numai pentru Site-ul nostru. Noi nu detinem nici o responsabilitate pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale puse la dispozitie prin orice alt site, inclusiv cele indicate prin link-uri din cadrul VirtualBoard. In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata in legatura cu utilizarea de orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. Ne rezervam dreptul de a anula orice autorizatie acordata pentru conectarea la site-urile noastre, si de a solicita incetarea unei astfel de conexiuni oricarui site, in orice moment.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Subscrieri

Asteptam comentariile dumneavoastra pentru site. Cu toate acestea, nu vom revizui sau lua in considerare orice observatii sau sugestii nesolicitate pentru articolele sau pentru produsele VirtualBoard. Speram ca veti intelege ca aceasta politica este destinata pentru a evita posibilitatea unor neintelegeri viitoare in cazul in care ideile dezvoltate de catre personalul nostru ar putea parea a fi similare cu ideile prezentate de dvs. In consecinta, va rugam sa nu ne trimiteti orice idei originale creative, sugestii sau materiale. In cazul in care, in ciuda solicitarii noastre, ne veti trimite orice idee, sugestie sau material acesta devine proprietatea noastra. In cazul in care ne trimiti ceva si este nesolicitat, vom detine in exclusivitate toate drepturile la nivel international, si vom avea dreptul sa utilizam in mod liber, pentru orice scop, fara compensare sau notificarea furnizorului. Avand in vedere acest fapt, va solicitam sa nu trimiteti proiecte creative, mai ales cele care sunt confidentiale sau personale pentru Dvs.

Forum

Un “forum” inseamna orice camera de chat, discutii, comentarii, sau ghidul de revizuire sau alte servicii interactive care figureaza pe Site si include ambele tipuri de informatii: publice si private. Trebuie sa va inregistrati in conformitate cu instructiunile pe care le veti gasi pe Site, in scopul de a contribui la orice forum. Este interzisa trimiterea oricarui utilizator, al oricarui site din proprietate sau catre personalul nostru, a oricarui material care este abuziv, vulgar, amenintator, hartuitor, calomnios, defaimator, obscen, care invadeaza intimitatea unei persoane, care incalca orice drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi de proprietate, sau care ar incalca orice lege in caz contrar. Nu este permisa utilizarea discutiilor intr-o maniera comerciala. Este interzisa postarea materialelor care solicita fonduri, sau care fac publicitate sau solicita bunuri sau servicii. Este interzisa postarea de materiale cunoscute a fi false. Este interzisa postarea sau transmiterea oricarui material informativ, software sau de alta natura care contine un virus sau alte componente daunatoare. Noi nu suntem responsabili pentru materialul care apare pe Site, cu exceptia materialelor semnate de unul din reprezentantii nostri. Noi nu suntem responsabili pentru materialele postate de catre utilizatori care sunt calomnioase, obscene, invadeaza viata privata, incalca drepturile de autor sau marca comerciala. Ne rezervam dreptul de a modifica sau elimina mesaje sau alte materiale pe care le considerarem ca sunt inacceptabile, ofensatore, abuzive, defaimatore, obscene, vechi, sau altfel. Ne rezervam de asemenea dreptul de a edita materiale din orice alt motiv. Indiferent daca vom modifica sau elimina astfel de materiale, utilizatorii raman singurii responsabili pentru continutul mesajelor lor sau postari. Prin postarea pe Site, permiteti proprietarului drepturi acordate in mod expres: noi si / sau societatile relevante afiliate la nivel mondial, drept perpetuu, neexclusiv de a folosi intrebarile, comentariile, si postari, in original sau editate, in cadrul programelor de televiziune, carti, articole, comentarii, sau in orice alt mediu cunoscut acum sau care vor fi dezvoltate mai tarziu. De asemenea, trebuie sa garantati ca detineti sau controlati in alt mod toate drepturile pentru continutul pe care il postati public si ca folosirea de astfel de continut de noi nu va incalca drepturile oricarei parti terte. In plus, va garanteaza ca “drepturile morale” din materialele postate au fost ridicate. Nu este nici o despagubire pentru orice materiale pe care le postati pe Site.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicarea cu utilizatorul. Pentru mai multe detalii cititi Politica de confidențialitate VirtualBoard.

POLITICA ANTISPAM

Cum puteti sa nu mai primiti e-mail de la noi? Fiecare e-mail trimis contine un link de dezabonare, acesta fiind o cale automata de a nu mai primi mesaje de la noi. Fiecare cerere de dezabonare se proceseaza imediat. Angajamentul www.virtualboard.ro este impotriva trimiterii de spam.

Definitia termenului de spam (conform Mail Abuse Prevention System) Un mesaj electronic este considerat spam daca:

1) datele de identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante, pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari,

2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si irevocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise,

3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIES

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul www.virtualboard.ro, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. “Cookies” ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea Site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest Site, precum si Serviciile oferite de catre acesta. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe Site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot modifica setarile mele cookie?

Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra cookie (de exemplu, sa fiti alertati atunci când cookie-urile sunt trimise catre computerul dumneavoastra). Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu aveti aceeasi experienta pe Site-ul nostru.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

Atunci când vizitati acest Site, urmatoarele tipuri de Cookie-uri sunt folosite.

Cookie-urile necesare

Acestea sunt Cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect.

Cookie-urile functionale

Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului si experienta dumneavoastra. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra.

Putem folosi, de asemenea, Cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.

Cookie-urile site-ului

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre acest site si pot fi citite numai de catre acest site.

Cookie-urile tertelor parti

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre terte parti pe care le folosim pentru diferite servicii (de exemplu, analiza sau publicitate de website).

Lista cu cookie-uri folosite pe acest website. In cele ce urmeaza gasiti clasificarea si descrierea unor Cookie-uri folosite pe acest website:

First Party Cookies

Nume: Google Analytics

Scop: Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru. Noi folosim informatiile pentru a compila rapoarte si pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul. Cookie-urile colecteaza informatii intr-o forma anonima, inclusiv numarul de vizitatori ai site-ului si paginile vizitate.

Comentarii: Google va folosi aceste informatii pentru a evalua utilizarea de catre dvs. a site-ului, elaborarea rapoartelor privind activitatea de pe site pentru operatorii site-ului si furnizarea de alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului.

Google poate transfera aceste informatii catre terte parti in cazul in care este necesar sa faca acest lucru prin lege, sau in cazul in care aceste terte parti proceseaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu orice alte date detinute de Google. Puteti refuza utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare de pe browser-ul dvs., va rugam sa retineti faptul ca daca faceti acest lucru este posibil sa nu puteti utiliza functionalitatea deplina a acestui site. Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu prelucrarea de date despre dvs de Google in modul si in scopurile mentionate mai sus.

Puteti afla mai multe despre cookie-uri Google, vizitând Politica de confidentialitate Google.

Third Party Cookies

Nume: Facebook Social Plug Ins

Scop: Acest cookie este folosit pe site-uri web care includ un link de tip Partajare pe Facebook. Acesta este utilizat pentru a va aminti datele de conectare la Facebook, astfel incat sa nu fiti nevoit sa introduceti aceste detalii de fiecare data cand utilizati Facebook Connect pentru a va autentifica. Aceste date sunt stocate pe serverele Facebook si nu pe serverele www.virtualboard.ro.

Comentarii: Vizitati Facebook pentru mai multe informatii.

Nume: Google Adwords Scop: Acest cookie este folosit in scopuri de publicitate, pentru a putea sa ne tinem la curent vizitatorii asupra celor mai noi proiecte, servicii sau produse ale noastre.

Comentarii: Mai multe despre acest aspect gasiti aici: http://www.google.com/intl/ro/policies/technologies/ads/ Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii asupra acestui document. Va rugam sa consultati aceasta pagina din când in când pentru a reciti aceste informatii

ACORDUL PARINTILOR

Site-ul este adresat adultilor cu varsta peste 18 ani si nu vom colecta cu buna stiinta informatii personale de identificare de la tinerii sau copiii sub 18 ani. Va recomandam cu tarie ca parintii sa participe la explorarea copiiilor lor pe internet si alte servicii on-line si de a folosi comenzile parentale ale browser-ului lor pentru a limita domeniile de Internet la care copiii lor au acces. Am putea, dupa bunul nostru plac, cere utilizatorilor sub 18 ani sa obtina consimtamantul unui parinte sau tutore pentru a vizualiza un anumit continut. Sunteti de acord sa respectati orice astfel de restrictii, si sa nu ajutati pe nimeni sa evite aceste restrictii.

Continut matur

Pe Site, vom discuta ocazional despre subiecte mature si expresii lingvistice legate de cresterea personala si profesionala. Utilizatorii care nu se simt confortabil cu astfel de subiecte sau expresii lingvistice nu ar trebui sa foloseasca VirtualBoard.

CASTIGURI

Atunci cand Site-ul nostru abordeaza aspectele financiare in clipuri video, articole sau alt continut, am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca programele noastre au capacitatea de a va ajuta sa va imbunatati viata dvs. sau de a va ajuta sa va dezvoltati afacerea. Cu toate acestea, nu exista nici o garantie ca veti obtine un rezultat sau castiga bani folosind oricare dintre ideile noastre, instrumente, strategii sau recomandari, iar noi nu pretindem ca va veti imbogati instantaneu pe Site-ul noastru. Nimic de pe Site nu este promisiune sau garantie de castiguri. Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de calificare, cunostintele, capacitate, dedicare, pricepere la afaceri, de retea, si situatia financiara, pentru a numi doar cateva. Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, nivelul venitului, sau capacitatea de a castiga venituri. Sunteti singurul responsabil pentru actiunile dumneavoastra si rezultatele in viata si afaceri. Orice declaratii anticipative prezentate pe Site sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala. Ar trebui sa fie clar pentru Dvs. ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate pe site-urile noastre, iar noi nu oferim consiliere juridica profesionala, medicala, psihologica sau financiara.

LIMITAREA RASPUNDERII

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul, de orice fel, al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nici o situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului. Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “ASA CUM SUNT”, “ASA CUM SUNT DISPONIBILE”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe raspunderea lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu numai, cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si nici un alt efect juridic derivand din acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Sub nici o forma, inclusiv dar nu limitat la neglijenta, noi sau oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori nu vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale sau indirecte care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, materialele sau informatiile de pe Site, sau orice produse sau servicii furnizate in conformitate cu Termenii si Conditiile Site-ului, chiar daca a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune. Legea aplicabila nu poate permite limitarea sau excluderea de raspundere sau daune incidentale sau de consecinta (inclusiv, dar fara a se limita la, date pierdute), astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea sa nu vi se aplice. Nu vom fi raspunzatori nici noi, nici licentiatorii nostri sau furnizorii pentru toate daunele, pierderile si, cauze de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre dumneavoastra la noi, daca este cazul, pentru accesarea site-urilor. In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata pentru dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarei consiliere, produse sau servicii pe care le primiti de la un vorbitor invitat pe Site sau la unul dintre evenimentele noastre. De asemenea nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de catre invitatii nostri in legatura cu afisarea lor a fotografiilor, numelui, sau biografiei scrise pe Site sau in materialele noastre de marketing.

Oferim doar sfaturi educationale

Informatiile continute in site sau puse la dispozitie prin intermediul Site-ului (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in mesaj, in fisiere de text, sau in chat-uri) nu sunt exhaustive si nu pot substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice etc. Noi si licentiatorii sau furnizorii nostri nu facem nici o declaratie sau garantie cu privire la orice informatie, actiune, sau aplicarea de solutii ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Site-ului. Nici noi, nici partenerii nostri, sau oricare din partenerii nostri afiliati, nu va fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, inclusiv, indiferent ca sunt pierderi economice sau educationale. Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a Site-ului, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

LEGEA APLICABILA

Litigii Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a Administratorului site-ul.

VIOLAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

www.virtualboard.ro respecta dreptul de proprietate intelectuala. Daca credeti ca lucrarile Dvs. sunt incluse in Servicii intr-un mod care violeaza dreptul de autor, va rugam sa ne semnalati acest lucru utilizand sectiunea “CONTACT’ a Siteului, indicand:

 1. semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizata sa actioneze in numele detinatorului drepturilor de autor;
 2. descrierea lucrarii protejata prin drepturi de autor care a fost violata, cu mentionarea perioadei / datei in care materialul violat a fost utilizat ca parte a Serviciului;
 3. adresa / adresa Dvs de e-mail si numarul de telefon la care puteti fi contactat
 4. o declaratie din care sa reiasa ca utilizarea lucarii inclusa ca parte a Serviciului nu este autorizata de posesorul dreptului de autor, de imputernicitul sau, sau de lege;
 5. o declaratie inregistrata notarial din care sa reiasa ca declaratia de la punctul 4 este corecta si ca Dvs. sunteti proprietarul lucrarii sau persoana imputernicita de proprietarul lucrarii sa actioneze in numele lui.

CONFIDENTIALITATEA SI NECONCURENTA

Fiecare dintre utilizatorii Site-ului noastru este necesar sa inteleaga ca instrumentele, procesele, strategiile, materialele si informatiile de pe Site sunt cu drept de autor si de proprietate, astfel incat utilizatorii se angajeaza sa nu inregistreze, reproduca, distribuie, multiplice informatiile noastre, in orice mod, fara permisiunea noastra scrisa. Orice utilizare neautorizata sau distribuirea conceptelor noastre, a Site-ului, a materialelor, si a altor documente cu drept de proprietate intelectuala de catre dumneavoastra sau de reprezentantii dvs. este interzisa si se vor cere despagubiri complete in instanta.

Administratorul www.virtualboard.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre terti/ furnizori/ afiliati fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul www.virtualboard.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.virtualboard.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email vanzari [ at ] virtualboard.ro

SERVICII SI INREGISTRARE

Accesul presupune inregistrarea Dvs. ca utilizator pe Site in baza unor date de autentificare puse la dispozitie de catre Administratorul Site-ului.

Serviciile platite sunt accesibile oricarei persoane care a implint varsta de 18 ani si care a achitat contravaloarea lor. Serviciile gratuite sunt accesibile oricarei persoane care a implint varsta de 18 ani si care a creat un cont de utilizator gratuit pe VirtualBoard. Dvs. sunteti singurul responsabil de acuratetea datelor furnizate, de faptul ca aveti 18 ani impliniti si ca sunteti competent si capabil sa respectati acest Acord.

Inregistrarea presupune furnizarea unor date complete si reale, necesare deschiderii contului de utilizator, intocmirii Facturii proforma sau Facturii finale. Furnizarea de date incomplete sau nereale conduce la neacordarea / suspendarea / anularea de catre www.virtualboard.ro a dreptului de utilizare a Site-ului si Serviciilor.

Pe toata durata de utilizare a contului, sunteti singurul responsabil pentru activitatile derulate sub contul Dvs. Este strict interzisa divulgarea datelor contului – Utilizator si Parola – catre un tert. Utilizarea contului dvs. de catre o terta parte, conduce la inchiderea imediata a contului, fara nicio despagubire, din partea VirtualBoard și suportarea consicențelor legale de către dumneavoastra urmare a încălcării drepturilor și autor si a Termenilor și Conditiilor.

Serviciile, informatiile si materialele existente pe Site ca parte a Serviciilor, incluzand, fara a se limita la, logo-ulm documentele, materialele video, audio, aplicatiile, testele, articolele, grafica, instrumentele, orice fisiere, numite generic “Continut”, sunt proprietatea www.virtualboard.ro si a colaboratorilor sai si sunt protejate de copyright.

Daca respectati integral Termenii si Conditiile si deveniti parte a acestui Acord, www.virtualboard.ro va acorda o Licenta revocabila, non-transferabila si ne-exclusiva pentru accesarea materialelor incluse in nivelul Dvs. de acces si și printarea pe hartie a materialelor de studiu, aplicatiilor si instrumentelor oferite, doar in scopul instruirii personale si necomerciale.

Utilizarea Serviciilor si Continutului se face doar cu respectarea legilor aplicabile si termenilor / conditiilor mentionate in prezentul Acord.

Exceptand situatiile in care obtineti acordul scris al www.virtualboard.ro, este strict interzis:

 1. a) sa publicati, reproduceti, reformulati, multiplicati, distribuiti catre o terta parte Continutul sau parti din Continut;
 2. b) sa utilizati Serviciile si Continutul in alte scopuri decat pentru instruirea Dvs. personala;
 3. c) sa permiteti altei persoane utilizarea serviciilor si Continutului prin accesarea contului dvs.
 4. d) sa dezactivati masurile de securitate ce protejeaza Serviciile / Continutul;
 5. e) sa utilizati Serviciile intr-o maniera care ameninta integritatea, performanta sau disponibilitatea acestora;
 6. f) sa stergeti, eliminati ori sa ascundeti insemnele privind dreptul de proprietate din orice sectiune a Serviciilor si Continutului;

Serviciile, informatiile si materialele existente pe Site ca parte a Serviciilor, incluzand, fara a limita, logo-ul documentele, materialele video, audio, aplicatiile, testele, articolele, grafica, instrumentele, orice fisiere, numite generic “Continut”, sunt proprietateawww.virtualboard.ro si a colaboratorilor sai si sunt protejate de copyright.

Daca respectati integral Termenii si Conditiile si deveniti parte a acestui Acord, VirtualBoard va acorda o Licenta revocabila, non-transferabila si ne-exclusiva pentru accesarea materialelor incluse in nivelul Dvs. de acces si printarea pe hartie a materialelor de studiu, aplicatiilor si instrumentelor oferite, doar in scopul instruirii personale si necomerciale

PLATA

Unele produse si servicii VirtualBoard pot fi accesate contra cost. Confirmarea platii conduce la deschiderea contului de utilizatori si acordarea accesului la Serviciul respectiv.

Odata plata efectuata si accesul acordat, vanzarea se considera incheiata.

Atunci când efectuați o plată, sunteți de acord să utilizați o metodă de plată validă.

DURATA/INCHIDEREA CONTULUI

Odata creat, contul ramane valabil pe o perioada nederminata sau pana cand Dvs. decideti sa-l inchideti sau, dupa caz, pana la o data la care www.virtualboard.ro cu notificare prealabila pe email încetează oferirea acestui serviciu.

Life time acces este definit astfel: toată durată de viață a clientului sau toată durata de viață a serviciilor oferite de VirtualBoard. Life Time accces încetează automat în momentul în care platforma nu mai oferă acest serviciu sau cumpărătorul nu mai este în viață.

Dreptul de a utiliza contul creat inceteaza automat la incalcarea de catre Dvs. a prevederilor prezentului Acord. In acest caz Dvs. sunteti singurul responsabil pentru toate cheltuielile aferente contului si dupa inchiderea lui. www.virtualboard.ro nu este responsabil de pierderile de date / informatii cauzate de inchiderea contului Dvs.

LIVRAREA PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Programele si Produsele VirtualBoard se livreaza exclusiv electronic. Orice alte produse livrate pe suport fizic sunt considerate un cadou si nu fac parte obligatorie din produsul de baza.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții acceptați faptul că vă pierdeți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziție odată începută descărcarea sau vizualizarea online a produselor livrate electronic (inclusive cele transmise pe email). În baza legislației UE, conținutul digital online pentru care s-a început descărcarea (inclusiv ca urmare a transmiterii pe email) sau vizionarea online nu se supune perioadei de retur de 14 zile.

POLITICA DE ANULARE A COMENZII SI RETURNAREA BANILOR PLATITI

Produse, instrumente și servicii

Dacă nu sunteți mulțumit de conținutul primit, puteti cere returnarea banilor platiti in termen de 30 de zile pentru majoritatea achizițiilor de conținut.

Această opțiune de rambursare nu se aplică achizițiilor de Planuri de abonament, care sunt acoperite de Secțiunea ”Planuri de abonament” de mai jos. Ne rezervăm dreptul de a vă aplica rambursarea sub formă de credite de rambursare sau rambursare prin metoda dvs. de plată inițială, la latitudinea noastră, în funcție de posibilitățile furnizorilor noștri de servicii de plată, platforma de pe care ați achiziționat conținutul (site web, aplicație mobilă) sau de alți factori.

Dacă decidem să emitem credite de rambursare pentru contul dvs., acestea vor fi folosite automat la următoarea dvs. achiziție de conținut pe Site. Creditele de rambursare pot expira dacă nu sunt folosite în perioada specificată și nu pot fi echivalate în bani decât dacă legea aplicabilă impune aceasta.

La latitudinea noastră, dacă suntem de părere că abuzați de politica noastră de rambursare, cum ar fi dacă ați consumat o porțiune semnificativă a conținutului pentru care doriți rambursarea sau dacă ați primit anterior o rambursare pentru conținut, ne rezervăm dreptul de a vă refuza rambursarea, de a vă restricționa accesul la rambursări viitoare, de a vă interzice contul și/sau de a vă restricționa orice utilizare viitoare a Serviciilor. Dacă vă interzicem contul sau vă dezactivăm accesul la conținut ca urmare a încălcării de către dvs. a prezenților Termeni și Condiții, nu veți fi eligibil să primiți o rambursare.

Dupa perioada de 30 de zile de la achizitionare se poate renunta la Serviciile VirtualBoard prin anularea contului sau prin trimiterea unui mesaj la pagina ”Contact”. In acest caz banii nu se vor returna. Cu toate acestea, dacă un conținut pe care l-ați achiziționat anterior este dezactivat din motive legale sau legate de politici, aveți dreptul la o rambursare și după această perioadă de 30 de zile. VirtualBoard își rezervă totodată dreptul de a nu acorda rambursarea în caz de fraudă suspectată sau confirmată privind contul.

Planuri de abonament

Pe durata abonării dvs. la un Plan de abonament, primiți o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă din partea noastră pentru accesarea și vizualizarea conținutului inclus în respectivul Plan de abonament prin intermediul Serviciilor.

Abonamentul pe care îl achiziționați sau reînnoiți stabilește extinderea, funcțiile și prețul accesului dvs. la un Plan de abonament. Nu aveți dreptul de a transfera, cesiona sau împărți abonamentul cu o altă persoană.

Ne rezervăm dreptul de a revoca orice licență pentru utilizarea conținutului din Planurile noastre de abonament din motive juridice sau de aplicare a politicilor în orice moment și la latitudinea noastră, ca de exemplu dacă nu mai avem dreptul de a oferi conținutul prin intermediul unui Plan de abonament.

Taxa de abonament va fi indicată în momentul achiziției. Este posibil, de asemenea, să fim obligați să adăugăm impozite taxei dvs. de abonament. Plățile nu sunt rambursabile și nu se oferă rambursări sau credite pentru perioadele parțial folosite, cu excepția cazului în care legea aplicabilă impune contrariul.

Pentru a vă abona la un Plan de abonament, trebuie să optați pentru o metodă de plată. Prin înscrierea la un Plan de abonament și furnizarea informațiilor dvs. de facturare la încheierea tranzacției, ne acordați nouă și furnizorilor noștri de servicii de plată dreptul de a procesa plata pentru taxele aplicabile la momentul respectiv prin intermediul metodei de plată pe care o avem înregistrată pentru dvs. La sfârșitul fiecărui interval de abonare, vă vom reînnoi automat abonamentul pentru aceeași durată a intervalului și vă vom procesa metoda de plată pentru plata taxelor aplicabile la momentul respectiv.

În cazul în care vă actualizăm metoda de plată folosind informațiile oferite de furnizorii noștri de servicii de plată, ne autorizați să continuăm să retragem sume aferente taxelor aplicabile la momentul respectiv folosind metoda dvs. de plată actualizată.

În cazul în care nu putem procesa plata prin intermediul metodei de plată pe care o avem înregistrată pentru dvs. sau dvs. solicitați stornarea plății contestând retragerea sumei folosind metoda dvs. de plată, iar solicitarea de stornare a plății este aprobată, vă putem suspenda sau înceta abonamentul.

Ne rezervăm dreptul de a modifica Planurile noastre de abonament sau de a ajusta prețurile pentru Serviciile noastre, la propria noastră latitudine. Orice modificări ale prețurilor sau modificări ale abonamentului dvs. vor intra în vigoare în urma unei înștiințări către dvs., cu excepția cazului în care legea aplicabilă impune contrariul.

DENEGARI DE RESPONSABILITATE PRIVIND GARANTIA

Serviciile si Continutul sunt furnizate pe baze „ASA CUM ESTE” si „ ASA CUM ESTE DISPONIBIL”. Sunteti singurul responsabil pentru orice intarziere / pierdere datorata accesarii / utilizarii Continutului / Serviciilor, incluzand pierderile de Continut prin coruperea fisierelor, probleme hardware, inabilitatea Dvs. de utilizare a Continutului sau pentru orice tip de incompatibili tate.

Link catre terti 

Serviciile pot contine linkuri care site-uri controlate de terte parti. Sunteti de acord ca Site-ul www.virtualboard.ro nu este responsabil de functionarea, disponibilitatea si Continutul acestor siteuri.

ACTUALIZARE ACORD

Cand se impune, www.virtualboard.ro actualizeaza conditiile acestui Acord si posteaza varianta actualizata. Este responsabilitatea Dvs. sa reparcurgeti Acordul si sa va informati despre schimbarile aparute. Continuarea utilizarii Serviciilor semnifica acordul Dvs privind actualizarile publicate. Noua versiune o inlocuieste pe cea veche, si cuprinde intregul Acord intre Dvs. si VirtualBoard privind Serviciile si Continutul.

NOTIFICARI GENERALE

Utilizand Serviciul, consimtiti comunicarea electronica cu www.virtualboard.ro cu privire la cont, Servicii si Continut. Sunteti de acord ca orice mijloc de comunicare electronica utilizat de www.club.ro in relatia cu Dvs. satisface cerintele legale. Orice neintelegere privind prezentul Acord se solutioneaza pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, se va recurge la mijloacele prevazute de lege.

Abtinerea www.virtualboard.ro de a actiona intr-o imprejurare speciala nu semnifica renuntarea de a actiona in situatii similare.

AFILIEREA

Programul de Afiliere se desfasoara in mod automat si oricine poate promova site-ul www.virtualboard.ro atat timp cat are un cont de utilizator al programului. Este interzisa promovarea www.virtualboard.ro pe site-uri cu continut considerat imoral sau ilegal. Regulile din Programul de Afiliere subscriu Termenilor si Conditiilor generale de utilizare a site-ului www.virtualboard.ro Valoarea comisionului este cea stabilita in Acordul de Afiliere insa poate varia in functie de valoarea programului. Valoarea comisionului pentru companii (in cazul in care se achizitioneaza un pachet de licente) va fi suma platita in prima luna pentru tot pachetul. Valoarea comisionului va fi rambursata prin PayPal sau alte metode alese de Administrator si va fi virata la perioada agreata, respectand conditiile din Acordul de Afiliere.

CONTACT VirtualBoard

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acest Acord, Servicii sau Continut, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii CONTACT www.virtualboard.ro, pe e-mail vanzari [ at ] virtualboard.ro sau la telefon 0723 627 200

 

Register New Account
Shopping cart