Cauta

SOCIETATEA NATIONALA PLAFAR SA - CUI: 11945506

Str. VASILE MILEA, nr. 2i, et. 2, ap. 5, Ayash Business Center, sect. 6

Bucuresti Sectorul 6,
Bucuresti

Infiintat:

1999
Domeniul Industria alimentara
Fabricarea altor produse alimentare (zahar cacao ceai cafea dulciuri ciocolata hrana animale)
Cifra de afaceri (2021)
1 756 mii EUR
Numar angajati (2021)
51 persoane

Compania SOCIETATEA NATIONALA PLAFAR SA iși desfășoară activitatea in domeniul Industria alimentara, Fabricarea altor produse alimentare (zahar cacao ceai cafea dulciuri ciocolata hrana animale), avand un istoric de aproximativ 24 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 51 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de -17.8% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, SOCIETATEA NATIONALA PLAFAR SA manifesta o apetenta de indatorare scazuta, avand un grad de indatorare de 21.5%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor superioara mediei industriei de apartenenta.

SOCIETATEA NATIONALA PLAFAR SA figureaza in baza noastra de date cu 3 website(s) si 1 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una superioara. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart