Cauta

SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA COMART - CUI: 3678

Str. TURDA, nr. 48, sect. 1, c.p. 0

Bucuresti Sectorul 1,
Bucuresti

Infiintat:

2005
Domeniul Textile, piele si incaltaminte
Fabricarea incaltamintei si produselor din piele
Cifra de afaceri (2021)
735 mii EUR
Numar angajati (2021)
60 persoane

Compania SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA COMART iși desfășoară activitatea in domeniul Textile, piele si incaltaminte, Fabricarea incaltamintei si produselor din piele, avand un istoric de aproximativ 18 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 60 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de -13.6% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA COMART manifesta o apetenta de indatorare scazuta, avand un grad de indatorare de 13.5%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor superioara mediei industriei de apartenenta.

SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA COMART figureaza in baza noastra de date cu 1 website(s) si 1 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una medie. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart