Cauta

PRO RACING SHOP S.R.L. - CUI: 33812586

Str. AUREL VLAICU, nr. 184, bl. C2, sc. 2, et. Parter, Ap.Sp.Multifunctional 9

Cluj-Napoca,
Cluj

Infiintat:

2014
Domeniul Industria auto
Comert cu motociclete piese si accesorii aferente intretinerea si repararea motocicletelor
Cifra de afaceri (2021)
843 mii EUR
Numar angajati (2021)
2 persoane

Compania PRO RACING SHOP S.R.L. iși desfășoară activitatea in domeniul Industria auto, Comert cu motociclete piese si accesorii aferente intretinerea si repararea motocicletelor, avand un istoric de aproximativ 9 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 2 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de 16.8% - peste media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, PRO RACING SHOP S.R.L. manifesta o apetenta de indatorare scazuta, avand un grad de indatorare de 30.7%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor superioara mediei industriei de apartenenta.

PRO RACING SHOP S.R.L. figureaza in baza noastra de date cu 1 website(s) si 2 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una superioara. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart