VĂ EXTINDEȚI CAPACITATEA OPERAȚIONALĂ? AFLAȚI CÂT DE PREGĂTIT (Ă) SUNTEȚI!

1
eficiență operațională, productivitate, factori de productie, cresterea productivitatii, capacitatea de productie, gradul de utilizare a capacitatii de productiei, modalitati de crestere a capacitatii de productie, optimizarea capacitatii de productie, gradul de utilizare a capacitatii existente, managementul operational, managemetul operatiunilor, eficienta operationala

Pentru a rămâne relevant și competitiv în mediul dinamic al afacerilor moderne este important să identificați constant noi modalități de a obține mai multă valoare la nivel operațional. Indicatorii reali ai pentru a măsura eficiența operațională sunt alocarea inteligentă a resurselor, rate de utilizare mai mari și o cultură a securității și siguranței în muncă.

Pentru a îmbunătăți eficiența și capacitatea operațională este nevoie de un efort combinat care necesită optimizarea proceselor, eficientizarea resurselor umane și a tehnologiei și care aduce după sine numeroase avantaje privind reducerea costurilor și îmbunătățirea serviciilor.

O capacitate operațională mai mare face companiile mai rezistente și contribuie la susținerea perspectivelor de dezvoltare a afacerii. Unele companii încearcă să crească prea repede și întâmpină probleme privind satisfacerea comenzilor, care afectează atât funcționalitatea celorlalte departamente, cât și imaginea companiei în ansamblu. De aceea este foarte important să aveți o strategie, care să se concentreze pe trei elemente cheie: software și tehnologie, planificare și resurse umane, procese și fluxuri de lucru.

Pentru pentru a evalua gradul de pregătire al companiei dumneavoastră în ceea ce privește creșterea capacității operaționale, dar și pentru a identifica soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii vă invităm să completați chestionarul de mai jos. Obiectivitatea și sinceritatea în alegerea răspunsurilor nu poate fi decât in beneficiul dumneavoastră.

Durata de completare: 7-8 minute (30 întrebări).

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa articolul!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Reset Password
Shopping cart