SUNTEȚI PREGĂTIT(Ă) PENTRU CREȘTEREA AFACERII?

1
cresterea, extinderea, dezvoltarea, afacerii, creste afacerea online, afacere profitabila

O afacere în creștere este una care se dezvoltă într-unul sau mai multe moduri. Nu există o singură modalitate pentru a măsura creșterea afacerii așa cum nu există doar o singură direcție de creștere. Dezvoltarea unei afaceri poate însemna, creșterea veniturilor, a vânzărilor, a valorii companie, a profitului, a numărului de angajați sau de clienți.

Este important ca toate companiile să experimenteze creșterea, dar tipul de creștere necesar va depinde de stadiul în care se află afacerea. Companiile mici trebuie să crească pentru a-și consolida poziția pe piață și pentru a ajunge rapid la o dimensiune adecvată pentru a genera venituri suficiente care să acopere costurile și să permită generarea de profit. Companiile mature nu trebuie să crească la fel de repede. Cu toate acestea, este posibil să dorească să se asigure că viziunea lor strategică este corectă.

O afacere nu crește de la sine. Dacă o companie dorește să obțină o creștere organică, va trebui să pună în aplicare o serie de instrumente și sisteme care să conducă creșterea. Factorii care pot ajuta o afacere să crească includ: o strategie de creștere bine pusă la punct, personal motivat și aliniat strategic, management performant și vizionar, infrastructura și procesele necesare de susținere a creșterii și resursele financiare pentru a asigura pe toate celelalte.

Indiferent dacă doriți să asigurați creșterea afacerii în ansamblu, să vă îmbunătățiți cultura organizațională sau operațiunile, este vital să stabiliți dacă afacerea dumneavoastră este sau nu pregătită să facă față provocărilor cu care se va confrunta ca parte a procesului de creștere. Pentru evaluarea acestor elemente vă invităm să parcurgeți chestionarul de mai jos.

Durata de completare: 12-15 minute (49 întrebări).

Conținut rezervat membrilor

Vă rugam să vă logați pentru a accesa articolul!

Register New Account
Reset Password
Shopping cart