CÂT DE BINE ȘTIȚI SĂ VĂ CONDUCEȚI AFACEREA?

1
Recomandat dezvoltarea, cresterea, extinderea, dezvoltarea, afacerii, creste afacerea online, afacere profitabila, strategii de dezvoltare a firmei, strategia afacerii

A conduce o afacere implică mai mult decât o idee strălucită și multă muncă. Trebuie să învățați cum să vă gestionați și să vă dezvoltați afacerea. Dezvoltarea afacerii implică procese, strategii și sarcini destinate creșterii și extinderii oportunităților unei companii. Acest lucru ar putea însemna extinderea fizică a afacerii, creșterea veniturilor, sau îmbunătățirea profitabilității prin parteneriate strategice. Dezvoltarea afacerii presupune crearea de valoare pe termen lung pentru parteneri, clienți și piețe indiferent de mărimea afacerii sau de domeniul de activitate.

Pentru a avea succes trebuie în primul rând să vă cunoașteți afacerea și piață căreia i se adresează, să aveți o înțelegere clară a acesteia (cine sunt clienții, cine sunt competitorii) și capacitatea de a previziona evenimentele care vă pot influența evoluția. De asemenea, trebuie să dispuneți de abilitățile și instrumentele de bază care să asigure un management eficient al companiei. În plus modul de gestionare al timpului și asigurarea unui echilibrul între viața profesională și cea personală vă poate asigura un management sănătos al afacerii dumneavoastră.

Pentru pentru a evalua obiective aceste aspecte și a identifica soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii vă invităm să completați chestionarul de mai jos.

Durata de completare: 7-8 minute (30 întrebări).

Conținut rezervat membrilor

Vă rugam să vă logați pentru a accesa articolul!

Register New Account
Reset Password
Shopping cart