CÂT DE BINE CONTROLAȚI FUNCȚIUNILE SUPORT?

1
management financiar, flux de numerar, planificarea bugetului, plan de buget

Produsele și serviciile sunt esența unei organizații. Pentru a asigura performanța și creșterea durabilă a companiei dumneavoastră trebuie să identificați și să dezvoltați acele produse și servicii care răspund cel mai bine nevoilor pieței. Nu puteți face acest lucru fără un cadru operațional care să permită livrarea efectivă a acestor produse și servicii, completat de un sistem de proceduri financiare și a un buget clar care să asigure un cash-flow ce susține profitabilitatea.

Funcțiunile de suport sunt elemente esențiale pentru succesul unei organizații, iar activitățile lor trebuie aliniate pentru a sprijini atingerea eficientă a obiectivelor organizaționale și a asigura creșterea companiei pe termen mediu și lung. Evaluarea acestor funcțiuni permite unui manager să dezvolte modele decizionale legate stabilirea prețurilor, situația costurilor, gestionarea stocurilor sau a fluxului de numerar, de investiții etc.

Pentru pentru a evalua obiective aceste aspecte și a identifica soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii vă invităm să completați chestionarul de mai jos.

Durata de completare: 7-8 minute (30 întrebări).

Conținut rezervat membrilor

Vă rugam să vă logați pentru a accesa articolul!

Register New Account
Reset Password
Shopping cart