CE VĂ AFECTEZĂ PROFITABILITATEA? AFLAȚI ACUM!

1
Recomandat companie profitabilă, profitabilitatea, strategii firme, optiuni strategice, afaceri profitabile, modalitati de crestere a profitului, metode de crestere a veniturilor, de ce depinde succesul in afaceri, cresterea profitului in cadrul unei firme, profitabilitatea firmei, afaceri profitabile

Profitul este obiectivul principal în demersul oricărei firme. Fără să fie profitabilă o companie nu va supraviețui. Analiza de profitabilitate poate ajuta o afacere să identifice problemele și punctele sale forte. De exemplu, care sunt cei mai rentabili clienți, ori cele mai profitabile produse? În funcție de acestea să poată crea o strategie eficientă care să ajute la dezvoltarea unor oferte mai bune și pentru a ține pasul cu tendințele actuale ale pieței, să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale clienților și să genereze soluții concrete la problemele punctuale ale afacerii.

Analiza profitabilității permite factorilor de decizie să aibă o imagine de ansamblu concretă a companiei care le va facilita crearea unei strategii corecte de creștere. Disconsiderarea sau identificarea greșită a punctelor slabe poate cauza eșecuri critice, cu excepția cazului în care conducerea companiei știe când și unde să declanșeze creșterea. Analiza de profitabilitate oferă în esență conducerii companiei capacitatea de a consolida starea companiei înainte de a ajusta lucrurile cu orice inițiativă de creștere a afacerii.

Indicatorii de profitabilitate pot fi îmbunătățiți pentru orice tip afacere. În unele situații, un singur factor poate contribui semnificativ la creșterea acesteia, dar pentru majoritatea companiilor creșterea profitabilității înseamnă implementarea strategică a unei serii de îmbunătățiri care să corecteze elementele critice.

Pentru pentru a determina ce elemente afectează profitabiliatea afacerii dumneavostră, dar și pentru a identifica soluțiile care se potrivesc cel mai bine companiei vă invităm să completați chestionarul de mai jos. Obiectivitatea și sinceritatea în alegerea răspunsurilor nu poate fi decât in beneficiul dumneavoastră.

Durata de completare: 4-6 minute (30 întrebări).

Conținut rezervat membrilor

Vă rugam să vă logați pentru a accesa articolul!

Register New Account
Reset Password
Shopping cart