Cauta

METINOX PRESSURE VESSEL MANUFACTURING SRL - CUI: 14976140

Str. ANTREPOZITE, nr. 1

Focsani,
Vrancea

Infiintat:

2002
Domeniul Masini si utilaje
Fabricarea de masini si utilaje de utilizare generala
Cifra de afaceri (2021)
2 972 mii EUR
Numar angajati (2021)
48 persoane

Compania METINOX PRESSURE VESSEL MANUFACTURING SRL iși desfășoară activitatea in domeniul Masini si utilaje, Fabricarea de masini si utilaje de utilizare generala, avand un istoric de aproximativ 21 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 48 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de 2.4% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, METINOX PRESSURE VESSEL MANUFACTURING SRL manifesta o apetenta de indatorare crescuta, avand un grad de indatorare de 62.9%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor inferioara mediei industriei de apartenenta.

METINOX PRESSURE VESSEL MANUFACTURING SRL figureaza in baza noastra de date cu 1 website(s) si 0 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una indisponibila. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart