Cauta

MARCO POLO VE SRL - CUI: 10252099

Sat BIRSESTI

Tigveni,
Arges

Infiintat:

1998
Domeniul Industria alimentara
Fabricarea altor produse alimentare (zahar cacao ceai cafea dulciuri ciocolata hrana animale)
Cifra de afaceri (2021)
4 314 mii EUR
Numar angajati (2021)
83 persoane

Compania MARCO POLO VE SRL iși desfășoară activitatea in domeniul Industria alimentara, Fabricarea altor produse alimentare (zahar cacao ceai cafea dulciuri ciocolata hrana animale), avand un istoric de aproximativ 25 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 83 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de 18.7% - peste media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, MARCO POLO VE SRL manifesta o apetenta de indatorare scazuta, avand un grad de indatorare de 45.9%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor inferioara mediei industriei de apartenenta.

MARCO POLO VE SRL figureaza in baza noastra de date cu 1 website(s) si 2 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una medie. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart