MATRICEA ALOCARII RESPONSABILITATILOR (MAR)

1
MATRICEA ALOCARII RESPONSABILITATILOR (MAR)

Proiectele de succes au o structura clara in ceea ce priveste persoanele responsabile pentru fiecare etapa si fiecare document. Fara o responsabilitate clar definita si agreata la nivelul fiecarei etape a proiectului, exista riscul ca procesul de comunicare sa esueze, iar responsabilitatile sa fie incurcate.

Daca doriti sa oferiti toate conditiile unei bune colaborari, este bine sa alocati timp stabilirii responsabilitatilor, iar Matricea RACI ofera metodologia potrivita pentru aceasta.

Matricea Alocarii Responsabilitatilor asociaza livrabilele cu persoanele implicate in realizarea acestora, fiind deosebit de utila in cazul proiectelor interdepartamentale ori a proiectelor complexe, ce implica activitati si roluri numeroase. Alocarea rolurilor si responsabilitatilor este necesara pentru a se asigura realizarea tuturor sarcinilor, fara a crea frustrarea unor membri ai echipei care vor considera ca lucreaza mai mult decat ar trebui. Astfel, se asigura o eficienta crescuta a activitatii echipei.

Conținut rezervat conturilor plătite!


PREMIUM TRIMESTRIAL

PREMIUM ANUAL

SMART CEO

150 lei / luna 100 lei / luna 400 lei / luna
Nivelul Următor Înțelegerea Pieței Rezultate Rapide

Register New Account
Reset Password
Shopping cart