CRESTEREA SATISFACTIEI ANGAJATILOR

0
satisfactie a angajatilor , motivarea angajatilor , strategii de motivare

Majoritatea dintre noi isi doreste o profesie interesanta, ce ofera multe oportunitati. Care sunt insa elementele care ne fac profesiile/activitatile ocupationale atat de plictisitoare si monotone? Ce putem face sa le transformam in activitati care sa ne ofere mai multa satisfactie? Iar din perspectiva unui angajator, ce strategii de motivare putem implementa pentru imbunatatirea nivelului de satisfactie a angajatilor? Crescand retentia personalului si asigurand motivarea angajatilor cu experienta astfel incat sa obtina performanta la cel mai inalt nivel, puteti crea un impact puternic la nivelul tuturor angajatilor.

Unul dintre factorii principali in calitatea proiectarii unui post este imbogatirea acestuia, astfel incat responsabilitatile sa fie mai bine recompensate si sa ii motiveze pe cei care le executa. Prin aceasta, furnizati servicii mai interesante si stimulative, adaugand rutinei zilnice provocari diverse.

Inainte de a cauta caile prin care sa imbogatiti slujbele oferite angajatilor, trebuie sa asigurati un mediu de lucru caracterizat prin calitate si corectitudine. In lipsa acestora, orice asteptari de a creste satisfactia angajatilor vor fi zadarnice.

PROIECTAREA POSTURILOR PENTRU MOTIVAREA ANGAJATILOR

Conținut rezervat membrilor

Vă rugam să vă logați pentru a accesa articolul!

Register New Account
Reset Password
Shopping cart