Cauta

INDRA SISTEMAS SA SPANIA SUCURSALA BUCURESTI ROMANIA - CUI: 23566506

B-dul IANCU DE HUNEDOARA, nr. 54B, et. 5, Aripa din spate a cladirii, birou nr. 1, sect. 1

Bucuresti Sectorul 1,
Bucuresti

Infiintat:

2008
Domeniul IT
Dezvoltare software si consultanta in tehnologia informatiei
Cifra de afaceri (2021)
2 119 mii EUR
Numar angajati (2021)
1 persoane

Compania INDRA SISTEMAS SA SPANIA SUCURSALA BUCURESTI ROMANIA iși desfășoară activitatea in domeniul IT, Dezvoltare software si consultanta in tehnologia informatiei, avand un istoric de aproximativ 15 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 1 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de -12.3% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, INDRA SISTEMAS SA SPANIA SUCURSALA BUCURESTI ROMANIA manifesta o apetenta de indatorare crescuta, avand un grad de indatorare de 88.2%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor inferioara mediei industriei de apartenenta.

INDRA SISTEMAS SA SPANIA SUCURSALA BUCURESTI ROMANIA figureaza in baza noastra de date cu 1 website(s) si 0 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una superioara. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart