Cauta

FABRICA DE PERII ROM SRL - CUI: 18295176

Str. LETA MARE, nr. 1

Sacueni,
Bihor

Infiintat:

2006
Domeniul Echipamente electrice
Fabricarea altor echipamente (instrum muzicale articole sport jucarii alte produse manufacturiere)
Cifra de afaceri (2021)
666 mii EUR
Numar angajati (2021)
22 persoane

Compania FABRICA DE PERII ROM SRL iși desfășoară activitatea in domeniul Echipamente electrice, Fabricarea altor echipamente (instrum muzicale articole sport jucarii alte produse manufacturiere), avand un istoric de aproximativ 17 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 22 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de 5.9% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, FABRICA DE PERII ROM SRL manifesta o apetenta de indatorare scazuta, avand un grad de indatorare de 34.7%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor inferioara mediei industriei de apartenenta.

FABRICA DE PERII ROM SRL figureaza in baza noastra de date cu 1 website(s) si 1 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una superioara. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart