TIPURILE DE PERSONALITATE BENZIGER – folosirea talentelor native

0
Atingerea, a performatei, performanta, gestionarea, talentelor, succes, angajati, angajatilor, abilitati, abilitatile, nativ, native, trasaturi, caracter, eficient, avantajele, conceptului

Companiile care nu isi urmaresc rezultatele pe termen scurt, ci consolidarea performantei pe termen lung, isi construiesc directiile strategice astfel incat sa asigure valorificarea cat mai eficienta a potentialului uman. Organizatiile care incep sa constientizeze ca un factor esential in mentinerea competitivitatii este identificarea si utilizarea calitatilor native ale angajatilor isi maresc sansele de succes in diferentierea pe piata. Aceasta abordare implica eforturi financiare si de timp reduse, intrucat nu implica investitii in programe de training, ci se bazeaza pe utilizarea talentelor unice si a calitatilor fundamentale ale fiecarui angajat. Aceste calitati sunt foarte usor de valorificat, deoarece fiind naturale, nu trebuie dobandite prin programe de pregatire, ca in cazul competentelor obtinute prin training.

Singurul efort pe care trebuie sa il faca managerii este sa identifice modalitatea prin care angajatii isi valorifica talentele, urmand apoi sa implementeze tehnici prin care angajatii sa-si consolideze aceste calitati.

Conținut rezervat membrilor

Vă rugam să vă logați pentru a accesa articolul!

Register New Account
Reset Password
Shopping cart