METODOLOGIA STRENGTHSFINDER – descoperirea punctelor forte

0
punctele, punctelor, puncte, forte, cunoastem, cunoaserea, dezvoltarea, abilitati, abilitatile, angajatului, angajatilor, trasaturi, persoana, personale, caracter, metoda, metodologie, metodologiei, identificarea, gestionarea, descoperirea

In contextul actual in care concurenta este tot mai ridicata si elaborarea unor strategii de mentinere pe piata este un exercitiu tot mai dificil pentru multe companii, un element de diferentiere si un factor cheie de succes vine din zona resurselor umane, cele mai greu de atras si de pastrat resurse. Organizatiile care inteleg ca implicarea reala a angajatilor in activitatea desfasurata sta la baza rezultatelor exceptionale au inclusa in strategia lor sisteme de motivare a personalului.

Pentru ca implementarea acestor sisteme sa genereze rezultatul dorit, respectiv cresterea performantei angajatilor, este necesar ca,  inainte de elaborarea indicatorilor de performanta si a recompenselor aferente atingerii acestora, sa se realizeze evaluarea punctelor forte ale angajatilor. Acest proces, de identificare a talentelor si a potentialului nativ de a dezvolta anumite puncte forte, trebuie facut atat de organizatii, cat si de angajati. Realizarea unei cariere de succes fara a cunoaste aceste informatii esentiale este un efort care nu poate avea prea multe sanse de reusita.

Conținut rezervat conturilor plătite!


PREMIUM TRIMESTRIAL

PREMIUM ANUAL

SMART CEO

150 lei / luna 100 lei / luna 400 lei / luna
Nivelul Următor Înțelegerea Pieței Rezultate Rapide

Register New Account
Reset Password
Shopping cart