Cauta

COOPERATIVA AGRICOLA CARASSU CASTELU - CUI: 31186478

Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 2, FERMA 2

Castelu,
Constanta

Infiintat:

2013
Domeniul Comert cu ridicata
Comert cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii
Cifra de afaceri (2021)
1 736 mii EUR
Numar angajati (2021)
1 persoane

Compania COOPERATIVA AGRICOLA CARASSU CASTELU iși desfășoară activitatea in domeniul Comert cu ridicata, Comert cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii, avand un istoric de aproximativ 10 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 1 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de 0.4% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, COOPERATIVA AGRICOLA CARASSU CASTELU manifesta o apetenta de indatorare scazuta, avand un grad de indatorare de 60%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor superioara mediei industriei de apartenenta.

COOPERATIVA AGRICOLA CARASSU CASTELU figureaza in baza noastra de date cu 0 website(s) si 0 adrese de email. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart