Cauta

COMPANIA NATIONALA ROMARM SA - FILIALA SOCIETATEA UZINA AUTOMECANICA MORENI S.A - CUI: 938970

Str. TEIS, nr. 16

Moreni,
Dâmbovita

Infiintat:

2001
Domeniul Masini si utilaje
Fabricarea altor mijloace de transport/produse manufacturiere
Cifra de afaceri (2022)
3 538 mii EUR
Numar angajati (2022)
296 persoane

Compania COMPANIA NATIONALA ROMARM SA - FILIALA SOCIETATEA UZINA AUTOMECANICA MORENI S.A iși desfășoară activitatea in domeniul Masini si utilaje, Fabricarea altor mijloace de transport/produse manufacturiere, avand un istoric de aproximativ 23 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 296 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de -1.7% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, COMPANIA NATIONALA ROMARM SA - FILIALA SOCIETATEA UZINA AUTOMECANICA MORENI S.A manifesta o apetenta de indatorare crescuta, avand un grad de indatorare de 69.6%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor superioara mediei industriei de apartenenta.

COMPANIA NATIONALA ROMARM SA - FILIALA SOCIETATEA UZINA AUTOMECANICA MORENI S.A figureaza in baza noastra de date cu 1 website(s) si 4 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una medie. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | DISCOUNT 25%

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei CUMPARA ACUM!
Foloseste codul: VIRTUAL25
25% DISCOUNT

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart