Cauta

COMPANIA DE SERVICII PUBLICE SI ENERGII REGENERABILE PRAHOVA S.A. - CUI: 14781823

Str. RAMPEI, nr. 3

Valenii de Munte,
Prahova

Infiintat:

2002
Domeniul Salubritate
Colectarea tratarea si eliminarea deseurilor - Activitati de recuperare a materialelor reciclabile
Cifra de afaceri (2022)
251 mii EUR
Numar angajati (2022)
23 persoane

Compania COMPANIA DE SERVICII PUBLICE SI ENERGII REGENERABILE PRAHOVA S.A. iși desfășoară activitatea in domeniul Salubritate, Colectarea tratarea si eliminarea deseurilor - Activitati de recuperare a materialelor reciclabile, avand un istoric de aproximativ 22 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 23 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de -5.2% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, COMPANIA DE SERVICII PUBLICE SI ENERGII REGENERABILE PRAHOVA S.A. manifesta o apetenta de indatorare crescuta, avand un grad de indatorare de 59.4%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor inferioara mediei industriei de apartenenta.

COMPANIA DE SERVICII PUBLICE SI ENERGII REGENERABILE PRAHOVA S.A. figureaza in baza noastra de date cu 2 website(s) si 1 adrese de email. Popularitatea in mediul online a domeniului web de baza este una redusa. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | DISCOUNT 25%

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei CUMPARA ACUM!
Foloseste codul: VIRTUAL25
25% DISCOUNT

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart