Cauta

COLINELE DUNARII COOPERATIVA AGRICOLA - CUI: 39873752

Str. SOSEAUA CALARASI, nr. 28, CAMERA 4

Oltenita,
Calarasi

Infiintat:

2018
Domeniul Comert cu ridicata
Comert cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii
Cifra de afaceri (2021)
1 824 mii EUR
Numar angajati (2021)
1 persoane

Compania COLINELE DUNARII COOPERATIVA AGRICOLA iși desfășoară activitatea in domeniul Comert cu ridicata, Comert cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii, avand un istoric de aproximativ 5 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 1 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de 8.2% - peste media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, COLINELE DUNARII COOPERATIVA AGRICOLA manifesta o apetenta de indatorare scazuta, avand un grad de indatorare de 32.3%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor inferioara mediei industriei de apartenenta.

COLINELE DUNARII COOPERATIVA AGRICOLA figureaza in baza noastra de date cu 0 website(s) si 0 adrese de email. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart