Cauta

AGROVERDE DI FAVAZZA GIAN LUIGI E FIGLI S.S. ROVEREDO DI GUA' ITALIA SUCURSALA B - CUI: 36101553

nr. 54, c.p. 307074

Comeat,
Timis

Infiintat:

2016
Domeniul Agricultura
Productie si comercializare (cereale tutun seminte furaje)
Cifra de afaceri (2021)
748 mii EUR
Numar angajati (2021)
2 persoane

Compania AGROVERDE DI FAVAZZA GIAN LUIGI E FIGLI S.S. ROVEREDO DI GUA' ITALIA SUCURSALA B iși desfășoară activitatea in domeniul Agricultura, Productie si comercializare (cereale tutun seminte furaje), avand un istoric de aproximativ 7 ani. Ca nivel de performanta a vanzarilor se incadreaza in grupul companiilor din esalonul superior, avand o cifra de afaceri superioara mediei sectorului de apartenenta. Cu un numar de 2 angajati, a reusit sa obtina in ultimul an o profitabilite de 8% - sub media anuala a domeniului sau de activitate.

De asemenea, AGROVERDE DI FAVAZZA GIAN LUIGI E FIGLI S.S. ROVEREDO DI GUA' ITALIA SUCURSALA B manifesta o apetenta de indatorare crescuta, avand un grad de indatorare de 94.3%, in acelasi timp manifestand o performanta de incasare a creantelor inferioara mediei industriei de apartenenta.

AGROVERDE DI FAVAZZA GIAN LUIGI E FIGLI S.S. ROVEREDO DI GUA' ITALIA SUCURSALA B figureaza in baza noastra de date cu 0 website(s) si 0 adrese de email. Mai multe detalii disponibile in curand - pentru abonatii VirtualBoard.

EVOLUTII ANUALE
10

Abonament Premium Trimestrial | Discount 25%!

200+ instrumente de management | 20+ chestionare de autoevaluare | 4.500 grafice de performanta pentru 35 sectoare / 180 sub-sectoare economice (12 ani) | 35+ indicatori macroeconomici regionali (7 tari, 10 ani) | Discount la achizitii studii de piata -15% | 1.200 KPI & KRI generali – denumire | 50 K profile companii cu date de contact
337 lei450 lei Cumpara
CUPON
Detalii abonament

Conținut rezervat membrilor

Creați un cont GRATUIT pentru a accesa restul informatiilor!

Dacă aveți deja cont folosiți formularul de mai jos pentru a vă loga.

Register New Account
Shopping cart