A FI LA CURENT CU EVOLUTIA DOMENIULUI DE ACTIVITATE

0
tendintele pietei; identificarea oportunitatilor; surse de informare in afaceri

Identificarea oportunitatilor in afaceri presupune a fi la curent cu tendintele pietei si a alege cele mai bune surse de informare in afaceri. Desi activitatea de informare cu privire la evolutia domeniului de profil sau a pietelor de interes pare o sarcina suplimentara, care nu face decat sa va incarce lista de activitati, aceasta prezinta beneficii importante:

  • Imbunatatirea procesului de luare a deciziilor, identificarea facila a amenintarilor si oportunitatilor si dobandirea unui avantaj competitiv, care contribuie la definirea strategiei organizatiei si in activitatea de identificare si valorificare a oportunitatilor de vanzari;
  • Consolidarea puterii concurentiale prin dezvoltarea expertizei in activitatea profesionala, dobandind astfel respectul si recunoasterea celor din jur. Pentru pozitia de lider, acestea au o valoare incomensurabila.
  • Informarea asupra schimbarilor ce necesita a fi gestionate in viitor.

SURSE DE INFORMARE IN AFACERI

Pentru a va mentine la curent cu evolutiile sectorului in care va desfasurati activitatea, este foarte important sa identificati cele mai utile surse de informatii specifice.

Conținut rezervat membrilor

Vă rugam să vă logați pentru a accesa articolul!

Register New Account
Reset Password
Shopping cart