STRUCTURAREA UNEI PREZENTARI – alegerea formatului optim

0
structurare, strucrturarii, prezentare, prezentari, matrice, matricei, abilitati, abilitatilor, intrument, instrumentului, descrierea, dezvoltare, afaceri, obiectivele, inovare, inovarea, concept, conceputlui, abordare, abordarea, implementare, implementarea, modelului, creativitate, creativitatii, echipa, avantajele, avantaj, punctele, punctelor, puncte, forte, cunoastem, cunoaserea, dezvoltarea, abilitati, strenghtsfinder, testul,abilitatile, angajatului, angajatilor, trasaturi, persoana, personale, caracter, metoda, metodologie, metodologiei, identificarea, gestionarea, descoperirea, competitiv, competitive, practici, incurajarea, creativ, creative, doblin, originea, origine, descriere

Trebuie sa va pregatiti pentru o prezentare si nu stiti ce ar trebui sa spuneti mai intai si cum? Pentru o comunicare clara si eficienta, selectati si utilizati unul dintre modelele de structurare a prezentarii din acest material.

Fara o structura definita este posibil ca auditoriul dumneavoastra sa nu poata fi capabil sa va urmareasca prezentarea. Cand se intampla acest lucru, oportunitatea transmiterii mesajului este pierduta, comunicarea esueaza si reputatia dumneavoastra este afectata. Spre exemplu, daca va propuneti sa convingeti auditoriul, trebuie sa folositi o abordare diferita de cea utilizata in cazul in care doriti sa demonstrati cum functioneaza un produs/serviciu.

IMPORTANTA STRUCTURARII UNEI PREZENTARI

Structura unei prezentati depinde de scopul acesteia (care este scopul comunicarii? doriti sa inspirati, sa motivati, sa informati, sa convingeti sau sa distrati auditoriul?) si de nevoile si caracteristicile auditoriului (exista cunostinte de baza cu privire la subiectul abordat? care sunt aspectele dificil de inteles de catre beneficiarii prezentarii? care este contextul cultural in functie de care va fi decodificata informatia? etc.).

Exista mai multe modalitati de a structura o prezentare si o puteti selecta pe cea mai potrivita stilului personal, scopului prezentarii si caracteristicilor auditoriului.

Conținut rezervat conturilor plătite!


PREMIUM TRIMESTRIAL

PREMIUM ANUAL

SMART CEO

150 lei / luna 100 lei / luna 400 lei / luna
Nivelul Următor Înțelegerea Pieței Rezultate Rapide

Register New Account
Reset Password
Shopping cart