EVALUATI-VA ABILITATILE DE PREZENTARE

1
abilitatile de prezentare; convingerea audientei; impactul prezentarii

“Pentru fiecare prezentare vei avea mereu trei versiuni: versiunea pe care ai repetat-o, versiunea pe care ai prezentat-o si versiunea pe care ti-ai fi dorit sa o prezinti!” – Dale Carnegie

Indiferent de functia pe care o detineti in cadrul unei companii, se poate intampla sa fiti nevoiti sa faceti o prezentare prin care sa va promovati afacerea sau sa ii prezentati superiorului rezultatele unui proiect finalizat. Ocaziile pentru astfel de prezentari pot aparea oricand in activitatea dumneavoastra si este important sa reusiti sa va atingeti scopul in convingerea audientei.

Prezentarea (in diferite forme) este de obicei parte a mediului de afaceri. Fie ca va aflati in fata unei audiente formale sau ca va faceti auzit(a) intr-o intalnire / sedinta, in ambele cazuri va utilizati abilitatile de prezentare. Multi cred ca prezentatorii buni se nasc, nu sunt facuti, fapt ce nu este in totalitate adevarat. Sigur, unele persoane sunt mai relaxate si se simt mai confortabil vorbind in fata altora, dar oricine isi poate dezvolta abilitatile de comunicare si poate invata tehnicile necesare cresterii nivelului de incredere necesar unui discurs / unei prezentari. Capacitatea de a sustine o buna prezentare si abilitatile de vorbire in public sunt elemente cheie in dezvoltarea carierei in mediul de afaceri curent. Aspectul pozitiv in acest contex este ca abilitatile mentionate pot fi imbunatatite prin practica. Va invitam in continuare la completarea unui scurt chestionar pentru a va ajuta sa va evaluati abilitatile de prezentare. Pentru autoevaluarea abilitatilor de prezentare pe care le detineti si identificarea zonelor pe care trebuie sa le imbunanatiti pentru a creste impactul prezentarii, va invitam sa parcurgeti chestionarul de mai jos.

Register New Account
Reset Password
Shopping cart